WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Kacang Kacang poros Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Spindle kacang minangka jinis kacang sing akeh digunakake ing truk, trailer lan industri liyane. Prinsip sing digunakake yaiku nggunakake plate locking kanggo ngunci. Nanging, keandalan kunci iki bakal dikurangi kanthi beban dinamis. Ing sawetara acara penting, kita bakal njupuk sawetara langkah anti-longgar kanggo njamin keandalan kunci kacang.

 


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Produk

Jeneng Produk

Kacang Spindle Berkualitas Tinggi

Materi

1038,440,1045 utawa Selaras

Spesifikasi

Miturut gambar utawa conto pelanggan

Lumahing

Bukti karat

Toleransi

Miturut sarat sampeyan

OEM

Nampa produk sing disesuaikan

Pangolahan Produksi

Forging, Perawatan Panas lan Mesin CNC

 Lamaran

Ditrapake kanggo tabung spindle truk utawa trailer

 Standar Kualitas

ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu

Periode Warranty

1 taun

Perawatan Panas

Advanced Hardening and Tempering

(Atose: HB230-280)

Paket

Kasus kayu, Kothak wesi utawa minangka panjaluk sampeyan

Syarat pambayaran

T / T, L / C, Paypal lan liya-liyane

Negara asale

Cina

Istilah kutipan

EXW, FOB, CIF lan liya-liyane

Transportasi

Liwat segara, udara, ril lan ekspres internasional

Katrangan Produk

Spindle kacang minangka jinis kacang sing akeh digunakake ing truk, trailer lan industri liyane. Prinsip sing digunakake yaiku nggunakake plate locking kanggo ngunci. Nanging, keandalan kunci iki bakal dikurangi kanthi beban dinamis. Ing sawetara acara penting, kita bakal njupuk sawetara langkah anti-longgar kanggo njamin keandalan kunci kacang.

Perusahaan spindle kacang Axle, perusahaan digunakake kosong kanggo digawe, sawise perawatan panas lan pemrosesan bubut CNC presisi, toleransi bisa dijamin nganti 0,01mm. Sadurunge dikirim, kita bakal dites utas saben kacang kanggo njamin tingkat produk sing mumpuni tekan 100%. Pungkasan, lumahing bakal dadi peteng perawatan, sing tahan karat lan apik!

Gambar Produk

螺母04
螺母01
螺母05

Pengepakan Produk lan Transmisi

包装图片
运输03

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita