WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Bagean forging

  • Forging Parts

    Bagean forging

    Forging bagean minangka bahan kerja utawa kothong sing dipikolehi kanthi cara nggawe lan deformasi kothong logam. Sipat mekanik billet logam bisa diganti kanthi meksa tekanan supaya ngasilake deformasi plastik.