WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Warta

  • Apa Kepala Seal?

    Seal Head digunakake kanggo nutup pungkasan wadhah supaya komponen isolasi media internal lan eksternal, uga dikenal minangka tutup pungkasan. Iki minangka bagean saka kontainer lan disambungake menyang silinder kanthi pengelasan. Miturut macem-macem bentuk geometris, bisa dipérang dadi hemisferis, ...
    Waca liyane
  • Pengaruh proses perawatan panas ing sifat mekanik bahan logam

    Perawatan panas logam minangka proses ing endi bahan gaweane digawe panas ing suhu sing cocog ing medium tartamtu, banjur digawe adhem kanthi kecepatan sing beda sawise dijaga BAI ing suhu iki sajrone wektu tartamtu. Perawatan panas logam minangka salah sawijining proses penting ing mekanik ...
    Waca liyane
  • Kepiye milih materi bagean mekanik?

    Bagian mekanik nuduhake unit dhasar integral saka mesin, kayata bolt, sekrup, tombol, gir, cukur, pin spring, lsp. Bagean mekanik BAI dipérang dadi bagean umum lan bagean khusus Bagian umum nuduhake bagean sing bisa digunakake kanthi wiyar. digunakake ing macem-macem mesin, bagean khusus ...
    Waca liyane