WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Kepala segel

  • High Quality Fire Pit

    Pit Fire High Quality

    Jeneng Produk Bahan Bakar Api Berkualitas Tinggi Baja karbon, Baja tahan karat, Spesifikasi baja paduan Miturut warna pelanggan Permukaan karat warna, warna alami utawa cat suhu Tinggi OEM Nampa produk khusus Proses Pemprosesan Stamping, Spinning utawa Split welding Application Applied kanggo dadi panas, panggangan utawa dekorasi Standar Kualitas ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu Periode Garansi 1 taun Paket Kayu Kayu, ...
  • High Quality Hemispherical Head

    Kepala Hemisferis Berkualitas Tinggi

    Sirah hemisferis nuduhake endhas sing kasusun saka setengah cangkang bola lan pinggir lurus (bagean cekak silinder). radius lengkungan cangkang bola kasebut padha wae, lan kekuwatane seragam.

  • High Quality Dished Head

    Kepala Dished Kualitas Tinggi

    Sirah sirah nuduhake kepala sing kasusun saka cangkang bola, pinggir bunder lan ujung sing apik (perawatan cendhak silinder). Amarga owah-owahan radius lengkungan cangkang bola lan flange, flange lan ujung lurus sambungan ,

  • High Quality Elliptical Head

    Kepala Elips Berkualitas Tinggi

    Sirah elips nuduhake kepala sing kasusun saka cangkang elips setengah lan ujung lurus (puting silinder). Amarga radius lengkungan kurva elips terus-terusan diganti