WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Roda Pandhuan Kualitas Tinggi sing Digunakake Kanggo Mesin Konstruksi Prefabrikasi

Katrangan singkat:

Roda Pandhuanminangka bagean penting sing digunakake ing mesin konstruksi perakitan. Ing jalur produksi, umume digunakake kanggo transportasi pandhuan lan dhukungan saka tabel mati. Cara instalasi rodha mlaku ing ngisor iki kudu ditemtokake miturut kahanan ing situs kasebut - nyisipake baja H utawa nginstal papan tampilan.


Detail Produk

Tag Produk

标题图片

Parameter Produk

Jeneng Produk

Roda Pandhuan Kualitas Tinggi sing Digunakake Kanggo Mesin Konstruksi Prefabrikasi

Materi

1045 utawa Customized

Spesifikasi

Miturut gambar pelanggan

Lumahing

Werna plating seng

Toleransi

Miturut syarat nggambar (Tabel Bantalan :)

OEM

Nampa produk sing disesuaikan

Pangolahan Produksi

Forging, Perawatan Panas, Mesin CNC

 Lamaran

Ditrapake menyang Mesin Konstruksi Prefabrikasi

 Standar Kualitas

ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu

Periode Warranty

1 taun

Conto

Kita bisa menehi conto gratis

Perawatan Panas

Hardening lan Tempering: Atose: HB230-260

Pengerasan Frekuensi Tinggi: Atose: HRC45-50

Paket

Kasus kayu, Kothak wesi utawa Minangka panjaluk sampeyan

Bayaran syarat-syarat

T / T, L / C, Paypal lan liya-liyane

Istilah kutipan

EXW, FOB, CIF lan liya-liyane

Transportasi

Liwat segara, udhara, ril lan ekspres internasional

Negara asale

Cina

 

Katrangan Produk

Rodha pandhuanminangka bagean penting sing digunakake ing mesin konstruksi perakitan. Ing jalur produksi, umume digunakake kanggo transportasi pandhuan lan dhukungan saka tabel mati. Cara instalasi rodha mlaku ing ngisor iki kudu ditemtokake miturut kahanan ing situs kasebut - nyisipake baja H utawa nginstal papan tampilan. 

Kita nggunakake baja berkualitas tinggi kanggo nyusun kosong, sing bisa nyepetake umur layanan roda reguler. Ing proses pangolahan, kita bakal nindakake perawatan quenching lan tempering, saengga kenceng tapak bisa tekan HRC45, kekerasan umume bisa tekan HB230-260, platform bantalan liwat mesin presisi, kisaran toleransi bisa tekan ± 0,01mm. Pungkasan, lumahing bakal galvanis, lumahing apik lan tahan karat.

Gambar Produk

机加工件06
机加工件07
机加工件05
机加工件02
机加工件04

Pengepakan lan Transportasi

包装图片
运输03

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita