WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Tabung Spindle Axle Berkualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Tabung Spindle minangka bagean penting saka patungan poros drive mobil, dadi bagean integral karo omah poros drive, mula posisi aksial relatif saka rodha drive kiwa lan tengen dipasang, nyengkuyung jisim bingkai lan majelis bebarengan, lan nggawa gaya reaksi dalan lan momen saka rodha nalika mobil nyopir, lan ngliwati suspensi menyang pigura.


  • :
  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    标题图片

    Parameter Produk

    Jeneng Produk

    Tabung Spindle Axle Berkualitas Tinggi

    Materi

    1038,4140,5140,1045 utawa sing Disesuaikan

    Spesifikasi

    Miturut gambar pelanggan

    Lumahing

    Bukti karat

    Toleransi

    Miturut sarat nggambar

    OEM

    Nampa produk sing disesuaikan

    Pangolahan Produksi

    Forging, Perawatan Panas lan Mesin CNC

     Lamaran

    Ditrapake ing truk lan sistem sasis tralier

     Standar Kualitas

    ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu

    Periode Warranty

    1 taun

    Tabel Bantalan Lumahing Atose

    HRC42-48

    Perawatan Panas

    Advanced Hardening and Tempering

    (Atose: HB230-280)

    Paket

    Kasus kayu, Kothak wesi utawa minangka panjaluk sampeyan

    Bayaran syarat-syarat

    T / T, L / C, Paypal lan liya-liyane

    Istilah kutipan

    EXW, FOB, CIF lan liya-liyane

    Transportasi

    Liwat segara, udara, ril lan ekspres internasional

    Negara asale

    Cina

    Kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan!

    Katrangan Produk

    Tabung Spindle minangka bagean penting saka patungan poros drive mobil, dadi bagean integral karo omah poros drive, mula posisi aksial relatif saka rodha drive kiwa lan tengen dipasang, nyengkuyung jisim bingkai lan majelis bebarengan, lan nggawa gaya reaksi dalan lan momen saka rodha nalika mobil nyopir, lan ngliwati suspensi menyang pigura.

    Tabung Spindle kita digawe saka kosong palsu, sawise perawatan panas lan proses mesin CNC presisi, toleransi bisa dijamin 0,01mm lan atose meja bantalan bisa tekan HRC45. Sadurunge dikirim, benang lan meja bantalan saben tabung spindle bakal dites kanggo mesthekake yen tingkat kualifikasi produk wis tekan100%. Pungkasan, kita bakal ngetrapake lenga anti karat ing permukaan, sing bisa nyegah karat ing proses transportasi kanthi efektif!

    Kita duwe spesialisasi ing produksi tabung poros poros kanggo 15 taun lan ekspor perennial menyang Eropa, Amerika, Kanada, Australia lan negara liyane, anggere sampeyan bisa menehi gambar utawa conto, kita bisa ngasilake tabung spindle berkualitas tinggi kanggo sampeyan!

    Gambar Produk

    轴头03
    轴头12
    轴头10
    包装盒运输

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita