WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita pabrik lan didegake ing taun 2008.

Apa OEM kasedhiya?

Ya, OEM kasedhiya.

Apa conto kasedhiya?

Ya, conto kasedhiya kanggo sampeyan nyoba kualitas.

Apa produk diuji sadurunge dikirim?

Ya, kabeh produk dipriksa saben potong lan kabeh nduweni kualifikasi sadurunge dikirim.

Apa jaminan kualitas sampeyan?

ISO 9001: 2008 Otentikasi sistem kualitas

Apa mupangate sampeyan bakal nggawa?

· Klien sampeyan bakal wareg kanthi kualitas.
· Klien sampeyan bakal terus pesen.
· Sampeyan bisa entuk reputasi apik saka pasar lan entuk luwih akeh pesenan.

Kepiye Paket?

Biasane nggunakake kothak wesi, piring Tito utawa cilik kayu, uga bisa disesuaikan miturut syarat kemasan pelanggan.

Pengin kerja sama kita?