WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Bagean truk

  • High Precision Transmission Spline Spindle

    Transparan Spline Precision Dhuwur

    Spindle Spline yaiku transmisi mekanik, kunci perdamaian, kunci setengah bunder, fungsi tombol serong padha, yaiku transfer torsi mekanik, yen katon poros duwe kunci longitudinal, dipasang ing poros bagean puteran uga duwe tombol sing cocog, bisa njaga rotasi sinkron karo poros. Ing wektu rotasi sing padha, sawetara uga bisa geser longitudinal ing poros, kayata gir shift gearbox, lsp.

  • High Quality Axle Spindle Tube

    Tabung Spindle Axle Berkualitas Tinggi

    Tabung Spindle minangka bagean penting saka patungan poros drive mobil, dadi bagean integral karo omah poros drive, mula posisi aksial relatif saka rodha drive kiwa lan tengen dipasang, nyengkuyung jisim bingkai lan majelis bebarengan, lan nggawa gaya reaksi dalan lan momen saka rodha nalika mobil nyopir, lan ngliwati suspensi menyang pigura.

  • High Quality Axle Spindle Nut

    Kacang Kacang poros Kualitas Tinggi

    Spindle kacang minangka jinis kacang sing akeh digunakake ing truk, trailer lan industri liyane. Prinsip sing digunakake yaiku nggunakake plate locking kanggo ngunci. Nanging, keandalan kunci iki bakal dikurangi kanthi beban dinamis. Ing sawetara acara penting, kita bakal njupuk sawetara langkah anti-longgar kanggo njamin keandalan kunci kacang.

     

  • Hot Sale S Head Brake Camshaft for Truck Parts Braking System

    Hot Sale S Kepala Rem Camshaft kanggo Sistem Brake Bagian Truk

    The S Brake camshaft umume ngemot CAM lan batang batang, CAM disambungake karo batang batang, ditondoi dening CAM konsentris lan batang poros, bagean longitudinal CAM pusaté karo bentuk S simetris, lan loro lengkungan njaba bentuké S ing tengah-tengah komponen lingkaran lingkaran konsentrasi CAM. CAM dununge ing ujung batang batang. Dadi, cocog karo sistem rem rem mobil, lan tenaga transmisi luwih seragam sajrone proses transmisi, lan gesekan koefisien sithik, saéngga bisa nyuda nyandhang proses panggunaan, ndawakake umur layanan lan nyuda biaya pangopènan. Saliyane, efek transmisi camshaft tipe S luwih apik, kanthi efektif bisa nyukupi kebutuhan torsi transmisi sing luwih gedhe , efek praktis luwih apik.