WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Produk

  • High Quality Fire Pit

    Pit Fire High Quality

    Jeneng Produk Bahan Bakar Api Berkualitas Tinggi Baja karbon, Baja tahan karat, Spesifikasi baja paduan Miturut warna pelanggan Permukaan karat warna, warna alami utawa cat suhu Tinggi OEM Nampa produk khusus Proses Pemprosesan Stamping, Spinning utawa Split welding Application Applied kanggo dadi panas, panggangan utawa dekorasi Standar Kualitas ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu Periode Garansi 1 taun Paket Kayu Kayu, ...
  • Forging Parts

    Bagean forging

    Forging bagean minangka bahan kerja utawa kothong sing dipikolehi kanthi cara nggawe lan deformasi kothong logam. Sipat mekanik billet logam bisa diganti kanthi meksa tekanan supaya ngasilake deformasi plastik.

  • High Quality Axle Spindle Tube

    Tabung Spindle Axle Berkualitas Tinggi

    Tabung Spindle minangka bagean penting saka patungan poros drive mobil, dadi bagean integral karo omah poros drive, mula posisi aksial relatif saka rodha drive kiwa lan tengen dipasang, nyengkuyung jisim bingkai lan majelis bebarengan, lan nggawa gaya reaksi dalan lan momen saka rodha nalika mobil nyopir, lan ngliwati suspensi menyang pigura.

  • High Precision Transmission Spline Spindle

    Transparan Spline Precision Dhuwur

    Spindle Spline yaiku transmisi mekanik, kunci perdamaian, kunci setengah bunder, fungsi tombol serong padha, yaiku transfer torsi mekanik, yen katon poros duwe kunci longitudinal, dipasang ing poros bagean puteran uga duwe tombol sing cocog, bisa njaga rotasi sinkron karo poros. Ing wektu rotasi sing padha, sawetara uga bisa geser longitudinal ing poros, kayata gir shift gearbox, lsp.

  • High Quality Guide Wheel Used For Prefabricated Construction Machinery

    Roda Pandhuan Kualitas Tinggi sing Digunakake Kanggo Mesin Konstruksi Prefabrikasi

    Roda Pandhuanminangka bagean penting sing digunakake ing mesin konstruksi perakitan. Ing jalur produksi, umume digunakake kanggo transportasi pandhuan lan dhukungan saka tabel mati. Cara instalasi rodha mlaku ing ngisor iki kudu ditemtokake miturut kahanan ing situs kasebut - nyisipake baja H utawa nginstal papan tampilan.

  • High Quality Axle Spindle Nut

    Kacang Kacang poros Kualitas Tinggi

    Spindle kacang minangka jinis kacang sing akeh digunakake ing truk, trailer lan industri liyane. Prinsip sing digunakake yaiku nggunakake plate locking kanggo ngunci. Nanging, keandalan kunci iki bakal dikurangi kanthi beban dinamis. Ing sawetara acara penting, kita bakal njupuk sawetara langkah anti-longgar kanggo njamin keandalan kunci kacang.

     

  • Hot Sale S Head Brake Camshaft for Truck Parts Braking System

    Hot Sale S Kepala Rem Camshaft kanggo Sistem Brake Bagian Truk

    The S Brake camshaft umume ngemot CAM lan batang batang, CAM disambungake karo batang batang, ditondoi dening CAM konsentris lan batang poros, bagean longitudinal CAM pusaté karo bentuk S simetris, lan loro lengkungan njaba bentuké S ing tengah-tengah komponen lingkaran lingkaran konsentrasi CAM. CAM dununge ing ujung batang batang. Dadi, cocog karo sistem rem rem mobil, lan tenaga transmisi luwih seragam sajrone proses transmisi, lan gesekan koefisien sithik, saéngga bisa nyuda nyandhang proses panggunaan, ndawakake umur layanan lan nyuda biaya pangopènan. Saliyane, efek transmisi camshaft tipe S luwih apik, kanthi efektif bisa nyukupi kebutuhan torsi transmisi sing luwih gedhe , efek praktis luwih apik.

  • High Quality Spring

    Spring Berkualitas Tinggi

    Spring minangka bagean mekanik sing nggunakake elastisitas bisa digunakake. Bagean digawe saka bahan elastis cacat ing tumindak pasukan eksternal, lan bali menyang negara asline sawise nyopot tenaga eksternal. Uga diarani "spring".

  • High Quality Hemispherical Head

    Kepala Hemisferis Berkualitas Tinggi

    Sirah hemisferis nuduhake endhas sing kasusun saka setengah cangkang bola lan pinggir lurus (bagean cekak silinder). radius lengkungan cangkang bola kasebut padha wae, lan kekuwatane seragam.

  • High Quality Dished Head

    Kepala Dished Kualitas Tinggi

    Sirah sirah nuduhake kepala sing kasusun saka cangkang bola, pinggir bunder lan ujung sing apik (perawatan cendhak silinder). Amarga owah-owahan radius lengkungan cangkang bola lan flange, flange lan ujung lurus sambungan ,

  • High Quality Elliptical Head

    Kepala Elips Berkualitas Tinggi

    Sirah elips nuduhake kepala sing kasusun saka cangkang elips setengah lan ujung lurus (puting silinder). Amarga radius lengkungan kurva elips terus-terusan diganti

  • High Quality Forging Flange

    Flange Forging Berkualitas Tinggi

    Flange uga dikenal minangka piring Flange Flange. Flange yaiku bagean sing gegandhengan karo poros lan poros, sing digunakake kanggo sambungan antara ujung pipa; Uga migunani kanggo flange ing inlet lan outlet peralatan kanggo sambungan antarane rong piranti.