WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Spring Berkualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Spring minangka bagean mekanik sing nggunakake elastisitas bisa digunakake. Bagean digawe saka bahan elastis cacat ing tumindak pasukan eksternal, lan bali menyang negara asline sawise nyopot tenaga eksternal. Uga diarani "spring".


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Produk

Jeneng Produk

Spring Berkualitas Tinggi

Materi

Baja campuran, Baja karbon, Baja tahan karat

Spesifikasi

Miturut gambar pelanggan

Lumahing

Lapisan ireng lan Galvanis

Toleransi

Miturut sarat nggambar

OEM

Nampa produk sing disesuaikan

Pangolahan Produksi

Coiling, Annealing, Perawatan pencet, perawatan lumahing

 Lamaran

Ditrapake kanggo macem-macem industri manufaktur

 Standar Kualitas

ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu

Periode Warranty

1 taun

Paket

Kasus kayu, Kothak wesi utawa Minangka panjaluk sampeyan

Bayaran syarat-syarat

T / T, L / C, Paypal lan liya-liyane

Negara asale

Cina

Istilah kutipan

EXW, FOB, CIF lan liya-liyane

Transportasi

Liwat segara, udara, ril lan ekspres internasional

 

Katrangan Produk

Spring yaiku bagean mekanik sing nggunakake elastisitas bisa digunakake. Bagean digawe saka bahan elastis cacat ing tumindak pasukan eksternal, lan bali menyang negara asline sawise ngilangi pasukan eksternal. Uga diarani "spring." Umume digawe saka baja spring. Jinis musim semi kompleks lan maneka warna, miturut bentuke divisi, utamane ana spring spiral, spring coil, spring plate, spring-shaped khusus, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita