WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Kepala Elips Berkualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Sirah elips nuduhake kepala sing kasusun saka cangkang elips setengah lan ujung lurus (puting silinder). Amarga radius lengkungan kurva elips terus-terusan diganti


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Produk

Jeneng Produk

Kepala Elips Berkualitas Tinggi

Materi

Baja karbon, Baja tahan karat, Baja campuran

Spesifikasi

Miturut gambar pelanggan

Lumahing

Pembuktian karat, warna alami utawa Polesan

Toleransi

Miturut sarat nggambar

OEM

Nampa produk sing disesuaikan

Pangolahan Produksi

Stamping, Spinning utawa Split welding

 Lamaran

Ditrapake kanggo meksa prau, ketel, tutup utawa jugangan geni

 Standar Kualitas

ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu

Periode Warranty

1 taun

Paket

Kasus kayu, Kothak wesi, Pallet utawa minangka panjaluk sampeyan

Bayaran syarat-syarat

T / T, L / C, Paypal lan liya-liyane

Istilah kutipan

EXW, FOB, CIF lan liya-liyane

Transportasi

Liwat segara, udara, ril lan ekspres internasional

Negara asale

Cina

Katrangan Produk

Sirah elips nuduhake kepala sing kasusun saka cangkang elips setengah lan pinggir lurus (puting silinder). Amarga radius kelengkungan kurva elips terus-terusan, mung stres film tipis sing digawe ing posisi sakabehe cangkang elips sawise kompresi. Hubungan antara cangkang elips lan ujung lurus duwe garis tangen sing umum, mula stres sing mandheg mung sithik. Iki minangka jinis sirah sing paling umum digunakake ing pembuluh tekanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita