WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Hot Sale S Kepala Rem Camshaft kanggo Sistem Brake Bagian Truk

Katrangan singkat:

The S Brake camshaft umume ngemot CAM lan batang batang, CAM disambungake karo batang batang, ditondoi dening CAM konsentris lan batang poros, bagean longitudinal CAM pusaté karo bentuk S simetris, lan loro lengkungan njaba bentuké S ing tengah-tengah komponen lingkaran lingkaran konsentrasi CAM. CAM dununge ing ujung batang batang. Dadi, cocog karo sistem rem rem mobil, lan tenaga transmisi luwih seragam sajrone proses transmisi, lan gesekan koefisien sithik, saéngga bisa nyuda nyandhang proses panggunaan, ndawakake umur layanan lan nyuda biaya pangopènan. Saliyane, efek transmisi camshaft tipe S luwih apik, kanthi efektif bisa nyukupi kebutuhan torsi transmisi sing luwih gedhe , efek praktis luwih apik.


Detail Produk

Tag Produk

标题图片

Parameter Produk

Jeneng Produk

Hot Sale S Kepala Rem Camshaft kanggo Sistem Brake Bagian Truk

Materi

1038,440,1045 utawa Selaras

Spesifikasi

Miturut gambar utawa conto pelanggan

Lumahing

Bukti karat

Toleransi

Miturut sarat sampeyan

OEM

Nampa produk sing disesuaikan

Pangolahan Produksi

Forging, Perawatan Panas lan Mesin CNC

 Lamaran

Ditrapake kanggo tabung spindle truk utawa trailer

 Standar Kualitas

ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu

Periode Warranty

1 taun

Perawatan Panas

AdvancedHardening lan Tempering

(Atose: HB230-280)

Paket

Kasus kayu, Kothak wesi utawa minangka panjaluk sampeyan

Ketentuan Pembayaran

T / T, L / C, Paypal lan liya-liyane

Negara Asal

Cina

Istilah kutipan

EXW, FOB, CIF lan liya-liyane

Transportasi

Liwat segara, udara, ril lan ekspres internasional

              Conto
Kita bisa menehi conto gratis kanggo konfirmasi sampeyan                          

Katrangan Produk

The S Brake camshaft umume ngemot CAM lan batang batang, CAM disambungake karo batang batang, ditondoi dening CAM konsentris lan batang poros, bagean longitudinal CAM pusaté karo bentuk S simetris, lan loro lengkungan njaba bentuké S ing tengah-tengah komponen lingkaran lingkaran konsentrasi CAM. CAM dununge ing ujung batang batang. Dadi, cocog karo sistem rem rem mobil, lan tenaga transmisi luwih seragam sajrone proses transmisi, lan gesekan koefisien sithik, saéngga bisa nyuda nyandhang proses panggunaan, ndawakake umur layanan lan nyuda biaya pangopènan. Saliyane, efek transmisi camshaft tipe S luwih apik, kanthi efektif bisa nyukupi kebutuhan torsi transmisi sing luwih gedhe , efek praktis luwih apik.

Gambar Produk

凸轮轴01
凸轮轴02
凸轮轴03
包装盒运输

Alamat

Desa Xusheng, Kantor Kecamatan Shuangshan, Zhangqiu, Jinan, Shandong, China

Telpon

0086-13969050839

0086-0531-83384868

Jam

Wektu Dhukungan: 24 jam Saka Senen-Sun

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita