WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Spring

  • High Quality Spring

    Spring Berkualitas Tinggi

    Spring minangka bagean mekanik sing nggunakake elastisitas bisa digunakake. Bagean digawe saka bahan elastis cacat ing tumindak pasukan eksternal, lan bali menyang negara asline sawise nyopot tenaga eksternal. Uga diarani "spring".