WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Bagian Mesin

  • High Quality Guide Wheel Used For Prefabricated Construction Machinery

    Roda Pandhuan Kualitas Tinggi sing Digunakake Kanggo Mesin Konstruksi Prefabrikasi

    Roda Pandhuanminangka bagean penting sing digunakake ing mesin konstruksi perakitan. Ing jalur produksi, umume digunakake kanggo transportasi pandhuan lan dhukungan saka tabel mati. Cara instalasi rodha mlaku ing ngisor iki kudu ditemtokake miturut kahanan ing situs kasebut - nyisipake baja H utawa nginstal papan tampilan.

  • High Quality Forging Flange

    Flange Forging Berkualitas Tinggi

    Flange uga dikenal minangka piring Flange Flange. Flange yaiku bagean sing gegandhengan karo poros lan poros, sing digunakake kanggo sambungan antara ujung pipa; Uga migunani kanggo flange ing inlet lan outlet peralatan kanggo sambungan antarane rong piranti.

  • High Precision Forging Gear for Machinery and Auto Parts

    Precision High Gear Forging kanggo Mesin lan Suku Cadang Mobil

    Gir nuduhake gir ing pinggiran transmisi meshing terus-terusan gerakan lan kekuwatan komponen mekanik, kanthi gigi gigi, alur untu, wajah pungkasan, rai normal, bunder ndhuwur waos, bunder oyot gigi, bunder dhasar, bunder pamisah lan liyane bagean, digunakake ing transmisi mekanik lan lapangan mekanik.

    Peran gir utamane kanggo ngirim tenaga, bisa mindhah rotasi poros menyang poros liyane, kombinasi gir sing beda bisa uga duwe fungsi sing beda, bisa nyadari mekanik, tuwuh, ngowahi arah lan tumindak mbalikke, umume piranti mekanik yaiku ora bisa dipisahake saka gir.

    Ana macem-macem jinis gir. Miturut klasifikasi poros gir, bisa dipérang dadi telung jinis: gir poros paralel, gir poros intersecting lan poros staggered poros. Antarane, gir poros paralel uga kalebu gir spur, gir helical, gir internal, rak poros gantung uga gir gir lurus, gir bevel arc, gir bevel nol, lan liya-liyane. Geser poros staggered gir, gir cacing, gir hypoid lan sapanunggalane.