WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Babagan Kita

Jinan Mingchang Manufacture Co., Ltd.

Sugeng rawuh

Jinan Mingchang Manufacture Co., Ltd. didegaké ing taun 2008, sing spesialisasine ing produksi komponen Auto, bagean Mesin, komponen penempaan lan casting, Kepala segel, Spring, alat Listrik lan produk logam liyane. Produk berkualitas tinggi, modis lan akeh digunakake ing macem-macem industri manufaktur. Ora mung akeh pasar sales domestik, nanging uga diekspor menyang Asia, Eropa lan Amerika.

MC Pabrik pirang-pirang taun mesthi nindakake "mutu produk supaya bisa urip, tujuan kredibilitas lan pengembangan" tujuan bisnis. Kasedhiya nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo sampeyan. Duwe tim manajemen desain sing profesional, khusus, saka desain produk, nggawe cetakan, proses produksi, kanggo saben aspek lan proses sing dites lan dikontrol kanthi ketat.

Sajrone sawetara taun kepungkur produksi lan manajemen lan eksplorasi, MC nyiyapake sistem manajemen kualitas dhewe lan lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008. MC kanggo terus ngetrapake konsep nggawe nilai pelanggan kanggo produk sing disesuaikan karo pelanggan kanggo nyukupi kabutuhane para pelanggan, lan terus-terusan menehi solusi lan masalah teknis marang para pelanggan. Eksplorasi lan inovasi liyane, lan keunggulan.

Sugeng rawuh lan mbukak wates komunikasi. Kita nyelarasake karo mitra ideal sampeyan!

Video

Apa sing Duwe

· Teknologi Produksi Utama China

· Rega Berkualitas Tinggi lan Kompetitif

· Kemampuan Produksi Gedhe

· Pangiriman Cepet

· Pengalaman Produksi 13 Taun

· Penjualan lan Layanan Purna Jual

· Produk kita didol ing saindenging jagad

· Peralatan canggih lan bakat sing apik banget

Budaya Perusahaan

1

Sertifikasi Perusahaan

ISO-1
BV