WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Precision High Gear Forging kanggo Mesin lan Suku Cadang Mobil

Katrangan singkat:

Gir nuduhake gir ing pinggiran transmisi meshing terus-terusan gerakan lan kekuwatan komponen mekanik, kanthi gigi gigi, alur untu, wajah pungkasan, rai normal, bunder ndhuwur waos, bunder oyot gigi, bunder dhasar, bunder pamisah lan liyane bagean, digunakake ing transmisi mekanik lan lapangan mekanik.

Peran gir utamane kanggo ngirim tenaga, bisa mindhah rotasi poros menyang poros liyane, kombinasi gir sing beda bisa uga duwe fungsi sing beda, bisa nyadari mekanik, tuwuh, ngowahi arah lan tumindak mbalikke, umume piranti mekanik yaiku ora bisa dipisahake saka gir.

Ana macem-macem jinis gir. Miturut klasifikasi poros gir, bisa dipérang dadi telung jinis: gir poros paralel, gir poros intersecting lan poros staggered poros. Antarane, gir poros paralel uga kalebu gir spur, gir helical, gir internal, rak poros gantung uga gir gir lurus, gir bevel arc, gir bevel nol, lan liya-liyane. Geser poros staggered gir, gir cacing, gir hypoid lan sapanunggalane.

 


Detail Produk

Tag Produk

标题01

Parameter Produk

Jeneng Produk

Precision High Gear Forging kanggo Mesin lan Suku Cadang Mobil

Materi

5140,1045 utawa Customized

Spesifikasi

Miturut gambar utawa conto pelanggan

Lumahing

Bukti karat

Toleransi

Miturut sarat utawa standar Industri

OEM

Kita nampa sing disesuaikan

Pangolahan Produksi

Forging, Perawatan Panas, Mesin CNC lan Shaping Gear

 Lamaran

Ditrapake kanggo kabeh jinis peralatan mekanik lan piranti transmisi Mobil

 Standar Kualitas

ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu

Periode Warranty

1 taun

Perawatan Panas

Pengerasan lan Tempering Lanjut, Pengerasan Induksi

(Atose lumahing: HB230-280, atose waos: HRC50)

Paket

Kasus kayu, Kothak wesi utawa Minangka panjaluk sampeyan

Ketentuan Pembayaran

T / T, L / C, Paypal lan liya-liyane

Negara Asal

Cina

Istilah kutipan

EXW, FOB, CIF lan liya-liyane

Transportasi

Liwat segara, udara, ril lan ekspres internasional

              Conto
Kita bisa menehi conto gratis kanggo konfirmasi sampeyan                          

Katrangan Produk

Gir nuduhake gir ing pinggiran transmisi meshing terus-terusan gerakan lan kekuwatan komponen mekanik, kanthi gigi gigi, alur untu, wajah pungkasan, rai normal, bunder ndhuwur waos, bunder oyot gigi, bunder dhasar, bunder pamisah lan liyane bagean, digunakake ing transmisi mekanik lan lapangan mekanik.

Peran gir utamane kanggo ngirim tenaga, bisa mindhah rotasi poros menyang poros liyane, kombinasi gir sing beda bisa uga duwe fungsi sing beda, bisa nyadari mekanik, tuwuh, ngowahi arah lan tumindak mbalikke, umume piranti mekanik yaiku ora bisa dipisahake saka gir.

Ana macem-macem jinis gir. Miturut klasifikasi poros gir, bisa dipérang dadi telung jinis: gir poros paralel, gir poros intersecting lan poros staggered poros. Antarane, gir poros paralel uga kalebu gir spur, gir helical, gir internal, rak poros gantung uga gir gir lurus, gir bevel arc, gir bevel nol, lan liya-liyane. Geser poros staggered gir, gir cacing, gir hypoid lan sapanunggalane.

Baja sing umume digunakake ing pabrik gir yaiku waja empuk lan empuk, waja pengerasan, baja karburasi lan pengerasan lan baja nitrida. Baja waja duwe kekuatan sing luwih murah tinimbang baja tempa lan asring digunakake kanggo ukuran gir sing luwih gedhe. sifat lan bisa digunakake ing transmisi gir mbukak mbukak ringan. Besi duktile sebagian bisa ngganti baja kanggo nggawe gir. Gir plastik biasane digunakake kanggo beban ringan lan syarat swara sing kurang, lan gir sing cocog umume nganggo gir konduktivitas termal sing apik.

Mbesuk, gir kasebut berkembang ing arah tugas abot, kacepetan dhuwur, presisi tinggi lan efisiensi dhuwur, lan ngupayakake ukuran cilik, bobot entheng, umur dawa lan linuwih ekonomi.

Gambar Produk

齿轮01
齿轮06
齿轮02
齿轮04

Pengepakan lan Transportasi

包装图片
运输03

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita