WhatsApp
0086-13969050839
Nelpon Kita
0086-13969050839
E-mail
jnmcft@163.com

Transparan Spline Precision Dhuwur

Katrangan singkat:

Spindle Spline yaiku transmisi mekanik, kunci perdamaian, kunci setengah bunder, fungsi tombol serong padha, yaiku transfer torsi mekanik, yen katon poros duwe kunci longitudinal, dipasang ing poros bagean puteran uga duwe tombol sing cocog, bisa njaga rotasi sinkron karo poros. Ing wektu rotasi sing padha, sawetara uga bisa geser longitudinal ing poros, kayata gir shift gearbox, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

标题图片

Parameter Produk

Jeneng Produk

Transparan Spline Precision Dhuwur

Materi

20CrMnTiH utawa Selaras

Spesifikasi

Miturut gambar pelanggan

Lumahing

Minyak semprotan Anti-ruf

Toleransi

Miturut sarat nggambar

OEM

Nampa produk sing disesuaikan

Pangolahan Produksi

Proses penempaan, Perawatan Panas, Mesin Machines lan proses Sambatan

 Lamaran

Ditrapake ing Sistem Transmisi Truk lan Tralier

 Standar Kualitas

ISO 9001: 2008 Sertifikasi sistem mutu

Periode Warranty

1 taun

Conto

Kita bisa menehi conto gratis

Perawatan Panas

Normingisasi Majeng lan Quenching Semen

(Atose: HRC55-62)

Paket

Kasus kayu, Kothak wesi utawa minangka panjaluk sampeyan

Bayaran syarat-syarat

T / T, L / C, Paypal lan liya-liyane

Istilah kutipan

EXW, FOB, CIF lan liya-liyane

Transportasi

Liwat segara, udhara, ril lan ekspres internasional

Negara asale

Cina

 

Katrangan Produk

Spindle Spline yaiku transmisi mekanik, kunci perdamaian, kunci setengah bunder, fungsi tombol serong padha, yaiku transfer torsi mekanik, yen katon poros duwe kunci longitudinal, dipasang ing poros bagean puteran uga duwe tombol sing cocog, bisa njaga rotasi sinkron karo poros. Ing wektu rotasi sing padha, sawetara uga bisa geser longitudinal ing poros, kayata gir shift gearbox, lsp.

1. Peran: yaiku transmisi mekanik, lan kunci, kunci setengah lingkaran, fungsi kunci miring padha, yaiku transfer torsi mekanik;

2. Struktur: Tombol longitudinal disedhiyakake ing permukaan poros, lan bagean sing muter ing poros uga disedhiyakake karo kunci sing cocog, sing bisa diputer kanthi sinkron karo poros. Ing wektu sing padha muter, sawetara uga bisa longitudinal ngusapake ing poros, kayata gir shift gearbox, lsp.

Gambar Produk

花键轴08
花键轴01
花键轴05
花键轴04
花键轴06

Pengepakan lan Transportasi

花键轴07
运输03

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita